nedeľa 8. júla 2012

Ako si "vylepšiť postavu"


Ako si "vylepšiť postavu"

Pár jednoduchých trikov celebrít


1. Nos podpätky

Chceš mať nohy ako Gisele Bündchen? Zvykni si na vyššie podpätky. Pomôžu ti opticky predĺžiť nohy, zoštíhliť členky a tvoja chôdza bude viac sexy. Extra tip od H: Obuj si ich už hodinu pred odchodom ak v nich nevieš poriadne chodiť. Noha si hneď zvykne a zistíš, či ťa náhodou neotlačia. Nič nie je trápnejšie ako potkýnajúca a krivkajúca osoba na vysokých podpätkoch. 


2. Zohnaj si dobrú podprsenku

Prsia vyliezajúce všade možne mimo košíčky tvojej podprsenky nie sú nič príťažlivého- pôsobia dokonca veľmi lacno. Kúp si spodné prádlo, ktoré ti perfektne padne, ak máš malé prsia stav na push up efekt,  zvieracie vzory a čipku- chlapcom spadne čeľusť.

3. Vytieňuj si svoju tvár

Vykúzli si vystúpené lícne kosti ako má Kate Moss pomocou make-upu. Aplikuj blushner o niečo tmavší než tvoja pleť pod líčkami, na línií čeľusti a po stranách nosa. Potom popráš lícne kosti a koreň nosa rozjasňovačom. Tradá! Hviezdny look je tu! Nikdy to však neprehnaj, nie je sexy vypadať ako zmachlená Marfa z Mrázika.

4. Vlasy dozadu!

Vlnobitie v podobe veľkolepej hrivy je síce efektné, ale každopádne ťa zmohutnie. Ale ak si vlny vyčešeš nahor alebo stiahneš postranné vlasy dozadu, predĺži sa ti šija a hneď sa staneš pôvabnejšou(a energickejšou) osobou.


5. Maskuj sa

Okopíruj Victoriu Beckham alebo Paris Hilton a zaobstaraj si extra veľké slnečné okuliare. Zmenšia rysy tvojej tváre a budeš pôsobiť krehšie. Obľúbené sú taktiež aj wayfarerky a pilotky.


6. Ovešaj sa šperkami

Ak máš širšie ramená, nos nápadné náhrdelníky alebo dlhé retiazky. Pomôžu odlákať pozornosť od nedokonalých partií a dodajú tvojmu vzhľadu jemnosť.

  7. Opaľuj sa

Keď si opálená, cítíš sa viac sexy, to je jasné. Pod tmavou kožou všetky tie nedokonalosti pleti, žily, modriny, jazvy a celulitídu skoro nevidieť. Máš na to niekoľko spôsobov: opaľovanie, opaľovanie v soláriu alebo samoopaľovací krém. Tmavšia pokožka taktiež vyrysuje zvodné krivky a kontúry tvojho tela.

8. Zjednoť outfit

Topánky rovnakej farby ako tvoje slim nohavice ti sformujú siluetu. Zjednotené oblečenie do jednej farby ti zase trošku pridá na výške a zoštíhli tvoju postavu.

9. Splývaj

Vyhýbaj sa strečovým, elastickým látkam v partiách kde ti prečnievajú nejaké tie špeky. Miesto toho zvoľ splývavé, telu lichotivé materiály.

10. Stoj bokom

Fígeľ celebrít číslo jeden. Keď sa necháváš fotiť, natoč sa jedným ramenom k fotoaparátu, druhé nech je v pozadí a hoď očkom cez rameno. Na fotke budeš pôsobiť štíhlejšie než keby si stála čelom priamo k objektívu.

1 komentár:

  1. vlasy do zadu sa mi osvedcili- najma ked si spravim vlnu so sponkami

    OdpovedaťOdstrániť