streda 23. mája 2012

Lieky na chudnutie: Pravda alebo mýtus??

Lieky na chudnutie

Pravda alebo mýtus??

Nebolo to tak dávno čo mi jedna moja kamarátka spomínala, že našla perfektnú cestu ako rýchlo schudnúť- z internetu si objednala úžasné lieky na chudnutie, ktoré jej pomôžu zhodiť prebytočné kilogramy rýchlou cestou bez námahy na prírodnej báze jedinečnej rastliny. Vezmete si ich pred raňajkami, obedom a večerou a zaručene nebudete hladné. Koľké z nás to už počuli a uverili? 

Sľubovali dokonalý efekt, ktorý potvrdzovalo stovky žien a stopercentú garanciu vrátenia peňazí v prípade zlyhania. Keď si objednala tento vyše štyridsaťeurový zázrak, ani len netušila akej veľkej chyby sa dopustila. Už po jednom dni užívania jej začalo silno tĺcť srdce a bolo jej na odpadnutie. O pár hodín skončila na pohotovosti s uterákom na čele a dvomi injekciami v zadnej časti tela. Kým vybavila reklamáciu ubehlo niekoľko dní a výrobcovia boli, dá sa povedať viac než neochotní peniaze vrátiť. 

Čo na to H?

Nadrogovať telo vyreklamovaným humusom nie je moja parketa. Odporúčam len vitamíny(avšak pozor- veľa vitamínu B podporuje chuť do jedla!!), ktoré neslúžia ako náhrada stravy ale pri ane by sme ich mali za každú cenu brať. Hladovanie sa na tele odzrkadlí nielen chudou postavou ale aj suchými lámavými vlasmi, štiepajúcimi nechtami, krehkými kosťami, kruhmi pod očami a mastnejšou pleťou náchylnou na vyrážky. Takto vyzerať rozhodne nechceme. Takže šup do lekárne a o liekoch sa poradiť s lekárničkou.

3 komentáre:

  1. S tabletkami mam podobnu skusenost...............takze uz nikdy viac

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja by som si to v prvom rade neobjednala :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ono to nemusí byť zlé, pretože každý organizmus to vezme inak, niekto je zvyknutý na vysoký denný prísun kávy, iný zasa nie... Malo by to byť prírodnej báze, no ktorý liek už dnes nemá v sebe kopec chémie? Je to otázka dôvery a odhodlanosti, či ste ochotní sa plne odovzdat produktu, o ktorom toho veľa neviete, ktorý má však zázračné učinky pre vašu diétu a postavu, bez toho, aby ste to neprekonzultovali s lekárom..

    OdpovedaťOdstrániť