streda 6. februára 2013

Tipy od *H*


Najlepší pocit je, keď kráčate po chodbách o 10 centimetrov vyššia ako zvyčajne a vaše nohy vyzerajú chudé. Pohľady všetkých sa aspoň na sekundu upierajú na vás. Tie mužské, obdivné, ale aj pohľady dievčat, ktoré sa rýchlo otočia a pošepkajú kamarátke, že oni by si také topánky neobuli nikdy...

OMYL! Každá z nás túži po obdive a každá by chcela, aby na ňu všetci hľadeli, hneď ako sa objaví vo dverách. Ale nemajú na to. Môžete so mnou nesúhlasiť, ale škaredá žena podľa mňa neexistuje. Sú len tie, ktoré sa nevedia upraviť. Alebo tie, ktoré to s úpravami preženú. 

1. Centrofixka - ak máte nevýrazné obočie, môžete si ho dofarbiť ceruzkou - nie je na tom nič zlé, ale namaľovať si 3 centimetre hrubú čiaru cez polovicu čela je zločin, za ktorý by mal byť trest smrti. 

2. Nohavice po členky alebo pod zadkom - každá z nás vie, aké nechutné je, keď má dievča nohavice spustené pod zadkom a vyzerá ako chlapec. Vážne, zobuďte sa! Nie je to štýlové, atraktívne a už vôbec nie sexy! Horšie ako toto sú už len nohavice, ktoré vám siahajú po členky. Nemyslím tie vyhrnuté, ktoré sa nosia k pláteným teniskám v lete, ale tú hrôzu, ktorú nosia už od piatej triedy niektoré individuá. Takže ak nejaké takéto exempláre máte doma v skrini, okamžite ich vyhoďte a choďte si kúpiť niečo, čo vám sadne úplne presne.

3. Mastné vlasy - neviem prečo, ale už len pri vyslovení tohoto slovného spojenia sa mi dvíha žalúdok. Ak si niekto umýva vlasy len keď ho prekvapí nečakaný dážď, tak je to dosť smutné. Vlasy sú korunkou krásy každej ženy a preto by vždy mali byť čisté, lesklé a voňavé.

4. Ohryzené a dolámané nechty - ak už naozaj neviete čo s nimi, tak ma to vôbec nezaujíma, lebo ak by ste mali pevnú vôľu tak si ich neobhrýzate! Fascinujú ma dlhé nechty, ale nie tie gélové lopaty na odhŕňanie snehu, s ktorými sa nedá ani len písať na klávesnici.

Toto je zatiaľ všetko. Ak by som vo svojom okolí zbadala iné hrôzy, dám vám vedieť. Veľa šťastia!

Vaša H



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára