nedeľa 21. septembra 2014

21.9.2014

Sick and tired


Už týždeň ležím bezvládne v posteli a fakt sa ospravedlňujem za moju neaktivitu, ale nevládzem. Iba spím a tlačím do seba lieky. Neviem dokedy budem v takomto stave, ale snáď to čo najskôr prejde lebo mám naozaj veľa plánov a do zimy potrebujem ešte poriadne schudnúť. Okrem pitia hektolitrov čaju mám naozaj obrovský priestor na rozmýšľanie. Nad tým ako veľmi som sa podceňovala, nad tým ako som samej sebe zničila život a nad tým ako to bude už len lepšie... Komplikovaná story, keď budem vládať sedieť dlhšie ako 10 minút, tak všetko napravím, ale dajte mi ešte trocha času.
P.S: To dievča na fotke naozaj obdivujem. Má 17, dokonalý zadok a vlastne úplne perfektnú postavu. Dosť veľa cvičí a na IG stále pridáva svoje fotky z fitka (dosť dobré fitspo) a svoj jedálniček. Odporúčam ;)

-H

3 komentáre:

  1. Ahojky, hlásím se z nové adresy a přeju brzké uzdravení, taky jsem ve stavu nemocných, ale je mi už líp :-) slečna je fakt číča :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Niekedy premýšľam, ako je to možné, že také dievčatá existujú? Aj ja mám 17. A ani zďaleka takto nevyzerám. A nie len ja, ale ani väčšina dievčat v mojom veku. Ale každopádne je krásna :) Uzdrav sa a potom to pôjde s chudnutím zase skvele, držím prsty :)

    OdpovedaťOdstrániť