nedeľa 28. septembra 2014

H's just being H...

Candy Frost




Ja viem, že 'it' girl by nemala na svet pi*ovať toľko ako ja, ale občas musím aj ja zhodiť moju masku s gigantickým umelým hollywoodskym úsmevom a vyliať si niekam srdce. Väčšinou to končí v mojom denníku, ale momentálne je toto rýchlejší a jednoduchší spôsob ako sa odreagovať. Ak nechcete čítať spoveď rozmaznanej a narcistickej princeznej, ktorá na sebe cíti všetku krivdu sveta, tak na Celý článok ani neklikajte. Ale nie, nie je to vôbec také zlé...


Už asi tri dni ma bolia zuby, ruky, nohy, chrbtica, hlava a mám pocit, že aj vlasy. Proste celé zle, nič sa mi nechce, zo všetkých mojich liekov som otrávená a chcem len ležať pod dekou a dookola pozerať Gossip Girl. Nuž...začína sa jeseň, moje obľúbené ročné obdobie (svetre a čaj a oranžové listy a ešte stále celkom teplo) a ja zisťujem, že mám zúfalo malé množstvo svetrov a týchto jesenných záležitostí. Vidím to na skoré nakupovanie a odreagovanie v podobe spoločenskej akcie, pretože kvôli chorobe som sa viacerých nemohla zúčastniť a momentálne je znovunadobudnutie popularity jednou z mojich priorít. 

Takže som dnes ležala v posteli, užívala si starostlivosť všetkých okolo mňa a tešila sa na to, kedy konečne vyjdem z domu a budem si jeseň užívať. Naozaj ma melancholické dni prestali po tejto chorobe baviť. Okrem toho do Vianoc podľa mňa nezostáva až tak veľa času a ja potrebujem obehať obchody aby som si vybrala darčeky, ktoré chcem dostať. Som nenáročná, ja viem...:D

Keďže náplňou mojich uplynulých dní bolo nakupovanie cez internet, seriály a nehorázne množstvo času, ktorý som strávila na Facebooku, mala som nutkanie nejakým spôsobom skontaktovať chalana, s ktorým som si v lete tak trochu užila. Túto myšlienku som našťastie zastavila ešte v jej počiatkoch, pretože som samu seba presvedčila, že to robia len chuderky a on aj tak chce inú. Okrem toho, je to dávna minulosť a životný omyl, pretože za posledné mesiace som nestretla nikoho, kto by sa princovi nejakým spôsobom vyrovnal. 
Ďalšia náplň môjho života, je stalkovanie všetkých tých malých dievčat, ktoré sú do môjho D. zamilované. Väčšinou sa smejem na ich fotkách na fb a instagrame, ale všetci sme niekedy mali 14...

No a moja dieta je na bode mrazu. Nemôžem cvičiť (a ani nevládzem) a moja váha ani neklesá ani nestúpa. Sľúbila som samej sebe, že do konca septembra budem mať pod 70, ale kto mohol čakať, že ochoriem na takú dlhú dobu? Dúfam, že to bude už len lepšie, pretože mám nejaké plány, ktoré naozaj stoja za pár týždňov hladovania. Keep going ladies!

-H

 

4 komentáre:

  1. Ty si vedeš deníček? já od toho mám blog, psát to ručně je na zabití :-/ taky mívám nemocná pocit že mě bolí i vlasy xD a nedostatek podzimních věcí je děs, taky se těším jak nějaké dokoupím :-) Gossipky neznám, o co tam jde? jojo, taky nenávidím každou nánu co se k nějakýmu aspoň trochu mýmu klukovi přiblíží :-/ mimochodem, co chceš nějakýho z prázdnin kontaktovat, když máš D.?! Mrška seš ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ahoj vratila som sa po dlhej dobe na blog tak snad sem teraz zavitam castejsie :) prajem skore uzdravenie snad budes coskoro vo forme

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ahoj, spriatelíš? Od zajtra rozbieham blog na plno aj s jedálničkami a vším všudy jak se hovorí :D Tak mi napíš prosím na blog.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj :) Písala si, že ti mám napísať keď sa vrátim na blog, tak ak chceš ešte spriateliť, daj vedieť a zapíšem si ťa :)

    OdpovedaťOdstrániť