utorok 2. októbra 2012

8. tipov ako sa cítiť pekelne sexy

8. tipov ako sa cítiť pekelne sexy



1. Dívejte sa na seba do zrkadla – denne

Priblížte sa k zrkadlu, zadívajte sa do vlastných očí, usmejte sa na seba a nahlas si povedzte: „Ja ťa milujem.“ Robte to tak každý deň, pokým tomu naozaj a hlboko nebudete veriť. Ničomu sa nedivte, keď vám tento naoko jednoduchý úkon vženie slzy do očí. Je to veľmi emotívny krok. A viete čo? Každý deň to robím aj ja.

2. Premýšľajte o dobe, keď vás charakterizovala sebaistota

Zavrite oči, hlboko se nadýchnite a spomeňte si na dobu, keď ste sa vo svojom tele cítili dobre. Pripomeňte si každý detail, ktorý môžete. Vydržte v tomto pocite po dobu niekoľkých sekúnd, otvorte oči a usmejte sa. Za chvíľu sa budete cítiť sebaisto. Len nepodceňujte pravidelný tréning a opakujte tento krok stále dookola!




3. Nechajte oblečenie hovoriť za vás

Ponorte sa do svojho šatníka a zbavte sa všetkého oblečenia, ktoré vám nesedí a necítíte sa v ňom dobre. Robíte to predsa z jedného prostého dôvodu- kedykoľvek budete vypadať ako chuderka, budete sa tak aj cítiť. Vy si ale zaslúžíte byť sexy!

4. Skrášlite sa aj v úplne bežný deň

Je nedeľa, na pláne nemáte žiadnu akciu ale prečo by ste mali trčať doma v teplákoch a sledovať telku? Skrášlite sa, oblečte sa do najlepšieho oblečenia a vyberte sa na prechádzku. Budete sa cítiť určite lepšie.




5. Prevezmite iniciatívu

V posteli urobte niečo inak, partner bude nadšený. Potrebujete nápad? Zkúste toto: Pozrite sa mu uprene do očí a zašepkajte: "Chcem sa s tebou milovať... Hneď teraz.“ Je jedno že práve nie ste doma a nemáte k dispozícií posteľ- buďte kreatívny.

6. Urobte si relaxačný deň

Napustite si horúcu vaňu, pridajte do nej oleje, na tvár si aplikujte vyživujúcu masku a ponorte sa do luxusného relaxu. Nezabudnite si urobiť manikúru a pedikúru. A poslať pár mámivých esemesiek partnerovi.



7. Usmievajte sa

Úsmev je sexy. Človek sa vďaka nemu cíti dobre a keď sa usmievate, nakazíte tým ostatných ľudí okolo vás.

8. Darujte si lásku

Doprajte si orgazmus(alebo dva) eště pred tým, než si pôjdete dať s kamarátkami kávu. Endorfíny pretečú vaším telom, jemná vôna feromónov na ostatných divoko zapôsobí. Naviac skutočnosť, že preberáte zodpovednosť za vlastné sexuálne potešenie, posilňuje sebaistejšie ja.

1 komentár: